magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Krug

Az Olga jelenség eltűnésével az ATV sokat javult. Olga persze vicces volt, ő még régivágásű ballib megmondóemberek egyike, akinek mindig igaza van, s mindenki fasiszta, aki más mond, mint ő.

Olgát azért volt érdekes nézni, amiért annak idején a Pravda vezércikkét olvasni: megtudhatta az ember mi az éppen hatályos egyetlen igaz álláspont.

Krug Emília már hasonlít egy valódi újságíróra. Bár ballib elfogultsága ugyanúgy tény (de, szeretném aláhúzni, ez önmagában nem baj), mégis, akkor is keményen kérdez, amikor számára szimpatikus szereplőt interjúvol.

Hozzáteszem: nőként is pozitív jelenség, elsősorban amiatt, hogy nem próbál meg titkárnőnek öltözni.

De a legjobban akkor kezdtem el kedvelni, amikor az elmebeteget évek őket sikeresen alakító Bartus letámadta őt blogjában. Rögtön sokkal szimpatikusabb lett Emília!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr4814780652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2019.04.24. 09:52:02

Az ellenségem ellensége a barátom.
Birca, kire èrdemes szavazni a német ep listáról? Cdu/CSu kizàrva, afd/Fw-n gondolkodom.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.24. 10:31:59

@Sexual Harassment Panda:

Németországban 2 rendszerkritikus párt van: az AFD és a Linke. Mindenki más a fősodor része.

A FW-t nem ismerem, csak a nevüket.

Sexual Harassment Panda 2019.04.24. 10:54:25

@MAXVAL bircaman közíró: a "Freie wähler" a cdu/CSu ból kiszakadt széljobberek. Csak Bajorországban vannak jelen. Semmiképp nem fogok liberálisokkal szavazni, sőt, ellenük fogok. Azt hiszem marad az AFD
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása