magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Nem tűrik a pluralizmust

Széky János ballib megondóember panaszkodik.

Azt írja: "Lehet, hogy a mindenfajta populizmusok áttörése és az információtechnika fejlődése végzetesen meggyengíti a szabadság pozícióját az egész világon." és "(...) lassan két éve, hogy lemondtuk a családi tévé-előfizetést, miután már kedvenc amerikai állatorvosos valóságműsorainkat is a kormány kampányfilmjei szakították meg „társadalmi célú hirdetés” néven. De mondom, csapdában vagyunk, mert túl nagy befektetés meg gondosság kéne ahhoz, hogy a háztartásban minden eszközön és platformon kivédjük a rablóállami butítást.". Nagyon tipikus.

A leginkább jellemző a magyar ballib értelmiségi elitre ez a hármas: határtalan gőg, a nép lenézése, s ragaszkodás a saját buborékhoz.

Szerencsére mind a három sokat segít mindenkinek, aki küzd a ballib eszmeiség ellen. A kisember, még a legtájékozatlanabb is, utálja, ha egy törpe önkijelölt kisebbség lenézi őt, ráadásul büszkén és nyíltan.

A buborékból való kinézéstől idegenkedés pedig rendkívül hasznos a buborékon kívülieknek. Hiszen aki csak a saját dolgait ismeri, az nem képes hatékonyan küzdeni az ellenvéleményen lévőkkel szemben.

Szóval csak így tovább!

366 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9618302079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.01.18. 15:31:50

@0dzsud0: bocsi hogy belepofi, tudom, hogy fogadatlan prókátornak kuss a neve, de a lenti Wass Albert-idézet miatt szólnék, hogy akikkel feleslegesen pazarlod az idődet, egyrészt egy pubertásos tinédzser másrészt olyasvalaki akinek a mentális és pszichikai állapotát hűen tükrözik a hozzászólásai orvosi látlelet formájában - majd átbillen nemsoká, és elkezd faszorrúzni meg zavaletának szólítani (nálam szűrve van, lehet már megtette) - a harmadik egy utódállami propagandát toló korcs proli balfasz, a negyedik meg egy félkegyelmű szerencsétlen Hock János-leszármazott Donáth Anna szerelmese aki le tudott már olyat írni, hogy a felvidéki magyarokat helyes volt kitelepíteni veszélyes háborús nacionalizmusuk miatt, illetve aki szerint mi elhisszük, hogy az apját simán szakmai alapon tüntette ki Fekete János többször mialatt ők amúgy otthon 56-ot forradalomnak nevezték.
Voltak itt régen olyanok akik ellenzékiek voltak nem is kicsit, sőt. Volt itt olyasvalaki aki sztálinistának mondta magát ezzel beárazva magát erkölcsileg is, de vele teljesen normálisan lehetett beszélgetni meg vitatkozni, mindig tiszteletteljes hangon, úri modorban, sosem személyeskedve írt, és legalább még az eszmét is ismerte. Sajna amióta ezek a zsizsikek zsizsegnek, sok normális elment, vagy nem ír már.

www.nyirgorkat.hu/?q=heti-gondolat&id=42

Tapi2021 2024.01.18. 15:36:17

@ZorróAszter: "Az csak a maga találmánya hogy a náciknak bármi köze lenne a szocializmushoz vagy a munkásokhoz."

Igen. Kár, hogy senki nem szólt a NAZI-knak, hogy rosszul tudják, kik ők:

Nemzetiszocialista Német Munkáspárt.

Onnan lehet tudni, hogy egy történész (ember) még 2024-ben is hazudik a nácikról, hogy a szocialista pártok egyikét áttolja jobbra, a többi meg marad baloldalon.
Biztosan semmi köze ennek ahhoz, hogy az internacionalista szocialisták anno szövetségesek voltak, a nacionalisták meg ellenség. Ráadásul eredetileg szövetségesek is.
EGYÜTT tervelték ki Lengyelország lerohanását is és ELŐRE felosztották egymás között Európát is!!! Ez kellemetlen volt a szövetségben. Később a szovjeteknek is.
Ezért a hazudozás.

Mert egyébként milyen érv szól amellett, hogy a német szocialisták jobboldaliak, az orosz szocialisták meg balosok???

Az, hogy az egyik nacionalista, a másik meg internacionalista? Ez elég gyenge érv.

ZorróAszter 2024.01.18. 15:38:40

@Deak Tamas:

"nálam szűrve van, lehet már megtette)"

Hányadszorra hazudja már, hogy "nálam szűrve van"?

Hol csereztette ilyen vastagra a pofáját hogy ilyen rezzenéstelenül hozza elő újra-és-újra? Portugáliában a katalán nyelvórán vagy a fidesznyik papagájképzőben készítették ki ilyenre?

:o)

0dzsud0 2024.01.18. 15:41:07

@alöksz róz: A helyzet kb. ugyanaz, regény terjedelmű válasz születhetne. De ha csak mondjuk a három legfontosabbat szeretném kiemelni, akkor a 2002-2008 közti ballib gazdasági elqrást, és az ehhez szorosan kapcsolódó hazudozással lebukást (Őszödi beszéd), majd ezt követő le nem mondást; másrészt a szélsőségesen liberális felfogást, amit szintén nem tudott tovább tűrni az ország (okoskodás toleranciáról és rettegés a náciktól, ezzel párhuzamosan Olaszliszka és Barna bácsi); és a megalázóan ostoba és dilettáns, becsicskuló külpolitikát mondanám. Talán ez volt a három legfontosabb, sok-sok tovább bontható alegységgel. Ezekben mind sokkal jobb a Fidesz 2010 óta bármelyik nap, és nem csak jobb, de fölényesen jobb.

0dzsud0 2024.01.18. 15:43:07

@Gery87: "Ha meg úgy gondolod hogy ez a gyakorlat teljesen rendben van, akkor ne rinyáljatok a visszafelé a "ballib médiatúlsúly" miatt!"

Szerintem épp a balok rinyálnak, holott csak annyi történt, hogy az ő módszereiket alkalmazza most a Fidesz ellenük, csak sokkal profibban. El is hiszem, hogy rosszul esik, csak ez ugye ki a fenét érdekel? :D

Tapi2021 2024.01.18. 15:45:35

@Gery87: "Ne nézz hülyének, kösz."

Már bocs, de aki tucatszori elmagyarázás után is hajtja tovább a szövegét, mintha nem lennének ott a releváns válaszok, amiket NEM VESZ FIGYELEMBE!, azt minek lehet nézni???

A saját kitalált agymenéseiddel vitázol. Sokszor írtam már: szalmabábokat kreálsz, amiket NEM MONDTUNK, és azokkal küzdesz!

Ez értelmetlen. Ahogy érdemben válaszolni is neked, mert figyelmen kívül hagysz MINDENT, ami cáfolná a szalmabábodat! :-(

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.01.18. 15:45:44

@Tapi2021: érdekes ennek a cseh változata ám. Van egy igen híres alapítója.

en.wikipedia.org/wiki/Czech_National_Social_Party

0dzsud0 2024.01.18. 15:47:48

@Gery87: "Hol látsz te most az ellenzékben komcsikat magyarázd már meg?"

Azért például a '90-es évekbeli szocikat még nyugodtan nevezhetjük így. Persze megható, hogy kikéred magadnak a nevükben is, csak sajnos rájuk maradt meg a néhai MSZMP szellemi és vagyoni öröksége is, innentől kezdve picit nehéz dolgod van. De amúgy nekem a még 2009-ben is Internacionálét éneklő brancs is ugyanúgy kommancs, Fletó meg Lendvai a mai napig nem akarnak eltakarodni a közéletből, de ne is komcsizzuk le őket, mi? Ez a Thürmeres terelés hihetetlenül béna és nevetséges volt. :)

0dzsud0 2024.01.18. 15:48:38

@ZorróAszter: És akkor mi az érv? Hogy ők is ballibek, vagy netán hogy senki sem az? :D

Tapi2021 2024.01.18. 15:50:09

@Gery87: "Nem akarod kritizálni Orbánt meg a Pártot SEHOL és SENKINEK, pont."

Kritizálnám, ha lenne mit ÉRDEMBEN.

Most mit? A külpolitikát? Egyetértek vele.
A családpolitikát? Egyetértek vele.
A nemzetiségi politikát? Azzal is egyetértek.
Az ukrán politikát? Azzal is. Bár itt tudnám kritizálni, hogy nem kommunikálják ezt JÓL és HATÉKONYAN a nyugati/EU-s más népeknek, hogy értsék, mit, miért teszünk úgy, ahogy teszünk. (Tessék, máris egy kritika: szar a nemzetközi kommunikációnk!!!) ...
Stb.

ZorróAszter 2024.01.18. 15:51:57

@Tapi2021:

A nácik magukat nevezték jobboldalinak, Hitler jobboldali pártkoalicióban lett kancellár.

A nácik szocializmus alatt zsidómentes kapitalizmust értettek. A német nagytőke, a Thule Társaság, a Német Rend müncheni páholya hozta létre őket.

A szocializmus eszmetörténete világos. Abba a nácik semmilyen formában nem férnek bele.

Olyan, mintha azt mondaná, hogy voltaképpen a sátánisták is keresztények, mert hiszen használják a keresztet mégha lefordítva is, és a miatyánkat is mondják csak éppen visszafelé.

"EGYÜTT tervelték ki Lengyelország lerohanását is és ELŐRE felosztották egymás között Európát is!!! Ez kellemetlen volt a szövetségben. Később a szovjeteknek is.
Ezért a hazudozás."

Az hazugság amit maga állít: Lengyelországot sem osztották fel, nemhogy Európát. A szovjet hadsereg a Curzon vonalig vonult be.

Ha nem a Nyugat által elismert határig, a Curzon vonalig vonul be, akkor a britek és a franciák a Szovjetuniónak is hadat üzentek volna.

Tapi2021 2024.01.18. 15:52:34

@Boldeone2: "Általában az a szükséges alapfeltétel a zseniséghez, hogy az ember "lázadó" természetű legyen, tudod? :)"

Valójában főleg az ÉSZHEZ, értelemhez van köze!!! (Ki gondolná?!)

Lázadó idiótákkal Dunát lehet rekeszteni!

0dzsud0 2024.01.18. 15:57:34

@Gery87: "Hát, aha így gondolod akkor ostoba vagy. Nem tudok erre már mit mondani....
Teljesen egyértelmű hogy nem erről beszéltem."

Vegyük észre, hajszálra ugyanazt írhatnám neked én is. A különbség az köztünk, hogy szemben veled, én tudok érvelni is.

0dzsud0 2024.01.18. 15:58:48

@Gery87: "Nagyot nem, de én már jó párszor elmondtam hogy egyik se vagyok."

Én értem Gerike, de más gyerekek is vannak ám a játszótéren, te pedig csak magadnak vagy a világ közepe, nem másoknak. :)

0dzsud0 2024.01.18. 16:00:21

@ZorróAszter: "hanem a fidesznyik propagandáról általában"

Ez nem propaganda, a kommancs és a ballib sajnos egyáltalán nem olyan távoli fogalmak, mint ahogy ők azt szeretnék mindenkivel elhitetni. :)

0dzsud0 2024.01.18. 16:03:02

@Deak Tamas: Köszönöm, nagyjából tudom, kikkel állok szemben, évek óta járok ide olvasóként, a kommenteket is sűrűn átpörgettem. :) Ez nekem most szórakozás, meghempergés a mocsokban, semmi több.

ZorróAszter 2024.01.18. 16:10:26

@Tapi2021:

"Most mit? A külpolitikát? Egyetértek vele."

Például maga is zöld-fehér-piros kokárdát hord március 15-én?

Tud mutatni olyan cikket, aki azt mondja, hogy ne röhögtessék ki magukat a zöld-fehér-piros kokárdával, ami valami fideszes faszfej történész "legújabb kutatása" volt 2015 körül?

Pedig a FIDESZ-nek ártott, hogy nem merte senki szóvá tenni: mindenki más rajtuk röhögött.

2023-ban már csak Lázár Jánoson láttam zöld-fehér-piros kokárdát bár nem nagyon figyeltem. Őt is csak véletlenül láttam. Pont őt utatták.

ZorróAszter 2024.01.18. 16:14:19

@0dzsud0:

"Ez nem propaganda, a kommancs és a ballib sajnos egyáltalán nem olyan távoli fogalmak, mint ahogy ők azt szeretnék mindenkivel elhitetni. :)"

Ezt írja meg MaxValnak. Ő vitatta, hogy a csiki-csuki Jolly Jocker propaganda fidesznyik sajátosság.

Konkrétan hogy a szocialistákat a nácik felé kommunistázzák, akiket meg le akarnak választani, azoknak meg azt mondják, amit ő nekem is szokott, hogy liberálisok.

Vagyis gondos mérlegeléssel választják ki, éppen kinek mit kell hazudni.

Már amennyire az eszükből futja.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.01.18. 16:16:02

@0dzsud0: ah oké. Csak tényleg úgy látszott, hogy azért akarsz velük beszélgetni, mert a első reakciójukat egyedinek gondoltad, én ezért nem akartam, hogy felesleges időt vegyenek el.

ZorróAszter 2024.01.18. 16:18:37

@0dzsud0:

"meghempergés a mocsokban, semmi több."

Szemlátomást nagyon is otthonosan érzik magukat benne.

Mi nem. Inkább kifejezetten fullasztónak. Csakhogy ez a mi hazánk.

Amit maguk fehérniggergyarmattá változtattak magánérdekből sajátzsebre.

ZorróAszter 2024.01.18. 16:24:11

@0dzsud0:

"És akkor mi az érv? Hogy ők is ballibek, vagy netán hogy senki sem az? :D"

A NER abban tökéletesen működik, hogy a fidesznyikek és libernyákok (és az operettnácik is mellesleg) összehangoltan sulykolják, hogy a baloldal a liberálisokkal kezdődik és fejeződik be.

A gyarmattartóinknak ugyanis az az érdeke, hogy ne legyen a dolgozóknak és a hozzájuk kapcsolódó rétegeknek politikai pártja, sajtója, szakszervezete.

Csakis kizárólag olyan könnyen zsarolható hazaárulók kerülhessenek a politika közelébe, akik szemrebbenés nélkül szolgálják a gyarmattartóink érdekét a magyar nép érdekeivel szemben.

ZorróAszter 2024.01.18. 16:27:29

@0dzsud0:

"és az ehhez szorosan kapcsolódó hazudozással lebukást (Őszödi beszéd),"

Majd nézze meg milyen szép öszödi beszédet mondatnak el Orbánnal a gazdái, ha megkapja Berlinből a selyemzsinórt.

Gelmerrrrr 2024.01.18. 16:31:51

@ZorróAszter: Gazda hangot dúrgerni, stak garázda van, a kap jevevényhang.

Neked mániád ez az egész, a berlines szar? Jah, igen fingrizmus, de azt le makogod folyton...

ZorróAszter 2024.01.18. 16:36:03

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

"Most egyensúly van, s sose látott pluralizmus, ez a lényeg."

Muhahaha!!!

Látja emiatt a remek cinikus fekete humor miatt sem hiszem, hogy autista lenne.

"Sokkal jobban képviseli Orbán a magyar érdeket, mint bármely ballib vezér.
Ezt éppen az bizonyítja, hogy Orbán elen szakciókat akar a nyugati elit míg a ballibek szobrot és tapsot kapnak, lásd pl. Horn szobrát."

Orbán és bandája eltapsolt több mint 40 milliárd eurót eddig.
Az osztrákoknak adott Marshall-segély nyolcszorosát, a rendszerváltáskori teljes volt állami vagyon kétharmadát.

0dzsud0 2024.01.18. 16:40:56

@ZorróAszter: "Majd nézze meg milyen szép öszödi beszédet mondatnak el Orbánnal a gazdái, ha megkapja Berlinből a selyemzsinórt."

Hány éve tetszik várni a nagy napot? :)))

Gelmerrrrr 2024.01.18. 16:52:03

@ZorróAszter: Berlin, Berlin!

Hát igen, nem bírjuk a németeket, de stak nietzschei rakuon, ahogy az új-ónemmagyar makogást se, ahogy a Kazincbaszikaiak erre a germán nyelvre, a magyarra rábaszták a német frazeológiát, ahogy a németek a kretények, a magyarok evolúciója más volt, és a németek nem védték a magyar nyelvet, ezt a germán nyelvet, hanem a németizmus jobban szétkúrtaja, fingatta, mondani volna...és jett a fingrizmus. A német burzsuj, nem germán, de a magyar evolúció antiburzsuj...

A német nyelv kell, hogy ősmagyarokvá váljunk, de nem a németek. És ez az irónia az egésznek innen, hogyha az úgy vál, a magyar nácik tégedet a németek nélkül, hát hogyan is mondjem....

Stak a németek védenek az ősmagyaroktól, a germagyaroktól, a bolonda dühoroktól.

ZorróAszter 2024.01.18. 16:53:54

@0dzsud0:

"Hány éve tetszik várni a nagy napot? :)))"

Majd emlékezzen rá amikor a vállamon szeretne sírdogálni, mert még a Mediaworks is hirtelen Orbánról és társairól kezdi el tépkedni a gatyát.

Volt már ilyen 2002-ben.

:o)

Gelmerrrrr 2024.01.18. 17:01:37

@ZorróAszter: A nácik szocializmus alatt zsidómentes kapitalizmust értettek.
---------------

1. Alatt? Az al magyarul a túl, és ez a formula németizmus így is, de az unter nem alatt, attól, hogy az al magyarul túl, így into és lent van.

Ajaj! Kérem, aki nácizik, az ne makogjon németizmussal, hanem beszéljen magyaruzmussal, germanizmussal.

2. Ért hang nem van, stak indogermán er és ár stuma, magyarul verstehen rakni.

3. Szocializmus és egyebek ma már bullshit hangok, nem is rakjuk, a nácik stak kooperáltak a burzsujjal, nem volt egyebet tenni, attól, hogy a másik oldalon volt a blm-limbo, de ennek ma már úgy ahogy annyi, ahogy magyarnak irreleváns, attól, hogy a pógárság úgy nem is igen volt, a magyar, germagyar evolúció antiburzsuj, vagyis magyarosan nem kell itt ez pógárjáték.

A szocializmus nama stak Zeitgeist, hogy a hülye is rakja, de a náci máshogy volt szocialista, inkább primitíven, bolonda dühoron, ahogy én írem máshol.

Gelmerrrrr 2024.01.18. 17:06:01

@ZorróAszter: A szocializmus eszmetörténete világos. Abba a nácik semm
----------------

1. Eszme egy bullshit hang, maradáj, az indogermán ueidh stumától az ész, rokonja a libernyák vizsgák, vigyáz, vicc hangok is, a vizsgál hangot dúrgerni. Az eszme egy nyelvkakilási halandzsa.

2. Nem történ, tartén, de bullshit hang, nem világos, hanem bolo, nem ba, hanem ina.

3. Stak a probléma annyi, hogy a marxizmus, ahogy a nácizmus is az ősi életmódtól vetteja az előlaguját, a Vorlageját, mondani volna, hogy az indogermanizmustól, a magyarizmustól. A primitív a nácijé, így faszább is, hogy a szocializmus, a szociké, attól, hogy a szocializmus modern, nem primitív, libernyákos, állami.

0dzsud0 2024.01.18. 17:08:17

@ZorróAszter: "Majd emlékezzen rá amikor"

ok boomer

Gelmerrrrr 2024.01.18. 17:29:07

@Gelmerrrrr: zsidómentes kapitalizmust
-----------------

A náci kapitalizmus: Umbrella Corporation a T-virussal. Ennyi és nem dubb. Mondjuk kapcsizmus nem igen van, de a rakta, valódi kapcsizmus nagy emberje Adolf Hitler volna, attól, hogy ő egy kisember volt, stak zseni, flow-val, germanoida. Ennyit erről.

A mai kapcsizmus, ahogy a mai butakák azon vannak hogy Hitlert akassszák, megakasztják.

A fináns kapitalval gondu nem van, ha az fasza a népnek, ahogy az ősmagyar nácinál, a germagyarnál a Strohmann zsidó volt. Stak szelentni kell azt, hogy a zsidó a fináncot nekünk teszj-e, vagy Sklavenaufstand van, vagyis utilitarizmus, az örmény hason, haszon.

De egal, itt se Weltanschauung nem van, se egyéb, a nácizmus, ahogy a magyar nácizmus is levál erről, rakta példa mondjuk a wagneres nácik. A nácizmus ma Nietzschetől jen vissza.

Gelmerrrrr 2024.01.18. 17:34:04

@ZorróAszter: baloldal a liberálisokkal kezdődik és fejeződik be.
-----------------

Nem kezd, ez bullshit hang, magyarul entered. A fejez bullshitet nem rakem, hanem antered.

De ezzel probléma nem volna, ha nem volnának a kretények és egyéb posztszovjetek.
Vajon Pógár Viktor, az Öboa nem libcsi? De igen. Szájer a buzi nem libcsi? De igen.

Itt probléma nem van, nulla, így a fidesznyiknek is annyi volna, a náciktól.

Gelmerrrrr 2024.01.18. 17:51:39

@ZorróAszter: zsidómentes kapitalizmust
------------

Vagy a zsidók verik a magyarra a kapcsizmust.

Magyaruk kapcsiantandizmus antifingrizmus, hogy nem akarunk számolni, a kettő és három jevevényhangok.

Gery87 2024.01.18. 21:54:33

@Deak Tamas:

"utódállami propagandát toló"

Vedd be a gyógyszereidet te elmebeteg vén fasz!
Hogy lehet valaki ennyire retardált?
MI az hogy "utódállami..." mennyire vagy beteg? Nagyon mi?

"Voltak itt régen olyanok akik ellenzékiek voltak nem is kicsit, sőt."

Elüldöztétek őket.
Főleg te, mert neked mindenki aki nem te vagy az "román"...
te idióta pöcs.

" Volt itt olyasvalaki aki sztálinistának mondta magát ezzel beárazva magát erkölcsileg is, de vele teljesen normálisan lehetett beszélgetni meg vitatkozni, mindig tiszteletteljes hangon, úri modorban, sosem személyeskedve írt"

Akkor te miért nem így írsz baromarc?
Az első dolgod az volt hogy lerománozd azt aki nem az böfögi mint te.
Nézzél már magadba,!
Te vagy itt a legnagyobb személyeskedő köcsög, aztán meg még neked áll feljebb?
Hülyegyerek.

"Sajna amióta ezek a zsizsikek zsizsegnek, sok normális elment, vagy nem ír már."

Az olyan kritikátlan elmebeteg seggnyalókra mint te, nem voltak kíváncsiak már szerintem.

Gery87 2024.01.18. 21:56:41

@Tapi2021:

Jó lenne ha már elolvasnál valami komolyabbat is a témában mert ez a fasság amit tolsz a nácikról még mindig kurva nagy baromság.
Rajtad kívül nem is emlegeti senki.

Ez olyan berögzült sablon nálad mint a komcsizás.

Gery87 2024.01.18. 21:57:44

@ZorróAszter:

Bánátfaszkarajenőn kívül ez nem járt sehol.
Meseországban meg Álomföldén esetleg.

Gery87 2024.01.18. 21:59:18

@0dzsud0:

Szerintem meg egyik se jó dolog és nem épp tisztességes.
Nem így kellett volna változni.
De hát tudjuk hogy mind erkölcsi nullák vagytok:)

"Az én törzsem, családom legyen helyzetben a többi rohadjon meg ott ahol van" ősi magyar szokás...

Gery87 2024.01.18. 22:00:35

@Tapi2021:

Nem cáfoltál semmit, tökéletesen értem az álláspontod okát, csak kurva gyerekesnek, szervilisnek és rossznak találom, ennyi.

Gery87 2024.01.18. 22:02:41

@0dzsud0:

Nem voltak elvhű komcsik ezek '90 előtt sem. Különben nem ugrottak volna át egyből újgazdag neolib tőkés politikus gecivé!
Birca írt erről nem is egyszer, ah nekem nem hiszel akkor olvasd el azokat.

Azt komcsizzuk aki komcsi, a többinek nincs értelme.

Gery87 2024.01.18. 22:03:33

@Tapi2021:

"Kritizálnám, ha lenne mit ÉRDEMBEN."

Kritizálnád a nagy fenéket azt....

Gery87 2024.01.18. 22:05:06

@0dzsud0:

Dehogy tudsz érvelni, attól még hogy ezt leírod még nem lesz igaz...

Gery87 2024.01.18. 22:07:04

@0dzsud0:

Ha nem jól kategorizálsz be, akkor az még mindig a te hibád nem az enyém.

Gery87 2024.01.18. 22:08:32

@0dzsud0:

Ha évek óta jársz ide, akkor tudhatod hogy ki mit képvisel, tehát mégrosszabb a helyzet mint gondoltam, mert már évek alatt se sikerült értelmezni semmit:)

alöksz róz 2024.01.18. 22:13:07

@Tapi2021: :D
tényleg már csak az ütemes taps hiányzik.

Gery87 2024.01.18. 22:14:17

@Deak Tamas:

Tudjuk faszfej rajtad kívül mindenki "román" meg "utódállamistapisat..".
Zavarunk abban hogy a hangokkal a fejedben meg a többi agyhalottal Horthyra nyilasokra meg antantszíjas BDSM-re verd a faszodat, és ezt jól kitárgyaljátok itt....értem én....csak leszarom!

Gery87 2024.01.18. 22:18:22

@Tapi2021:

És a korrupcióval egyetértesz? A fél méteres kilátóval, a lombkorona nélküli sétánnyal, azzal hogy 20 éve elhanyagolt utak helyett stadionokat építenek, hogy a helyi fideszes főfasz Döbrögi nélkül egy pizzát nem lehet kivinni, az öncenzúrával, a munkavállalói jogok nyirbálásával, az ostoba alantas propagandával a lejárató kampányokkal? stb....

alöksz róz 2024.01.18. 22:24:26

@0dzsud0: és gondolom most semmi nyomát nem látod a gazdasági elkúrásnak és a hozzá kapcsolódó hazudozásnak.
és véletlenül sincs nácizás vagy zsidóseggnyalás. vagy mondjuk a cigány pereputty pénzzel kitömésének se látni semmi nyomát.
vagy megalázóan ostoba és dilettáns külpolitikára se gondolsz az eredményeket látva.

Gery87 2024.01.18. 22:25:31

@alöksz róz:

Éljen Rákosi, Éljen Ráko...izé....Viktor, Éljen Viktor!
Éljen a Párt! Éljen Viktor!Éljen a Párt!

alöksz róz 2024.01.18. 22:29:30

@Deak Tamas: "lehetett beszélgetni meg vitatkozni, mindig tiszteletteljes hangon, úri modorban" - te alkesz könyvtáros, mi történt, felriadtál részeg álmodból? merre jártár, megint lisszabonba vitt a kadarka?

hogy van pofád ilyeneket írni, azonnal személyeskedsz, ha nem ért egyet veled valaki

alöksz róz 2024.01.18. 22:31:28

@0dzsud0: most pont úgy viselkedtek, mint a ballib keménymag, amikor kondába verődve röfög az egyet nem értőkre.
szép.

alöksz róz 2024.01.18. 22:36:01

@alöksz róz: vagyis inkább akkor, amikor a szerelmét szidják :D

alöksz róz 2024.01.18. 22:36:55

@Deak Tamas: hajbókolj inkább a cigánykirályod előtt, az jobban megy. csókolj neki kezet.

0dzsud0 2024.01.18. 22:57:23

@Gery87: "Szerintem meg egyik se jó dolog és nem épp tisztességes."

Miért? Írtam én ilyet? Látod, már megint nem értesz egy szót sem abból, amit olvasol, majd vitatkozol a képzeleteddel...érthető, nyilván ez az egyetlen módja, hogy bármilyen vitát is megnyerj. :)

Amúgy az erkölccsel meg a tisztességgel talán akkor tessék előhozakodni, amikor a te elvbarátaid kezében van a lehetőség változtatni. Az ugyanis úgy nem működik, hogy becsukjuk a szemünket, amíg a "köpcös" van szopóágon, de tisztességséget sipítozunk, ha az ellene használt fegyvereket veti be az ellenfelei ellen. Tetszettetek volna erkölcsi alapot teremteni korábban, akkor most talán még lenne is valami súlya a szavaitoknak. A hisztid senkit nem hat meg. :)

0dzsud0 2024.01.18. 23:07:27

@Gery87: "Nem voltak elvhű komcsik ezek '90 előtt sem. Különben nem ugrottak volna át egyből újgazdag neolib tőkés politikus gecivé!"

Oké, ez az egyik leggyengébb érv, amit valaha hallottam, tényleg le a kalappal. Hát tényleg bazmeg. Kiderült, hogy ezek szeretik a hatalmat és a pénzt (nem mintha odáig mást kellett volna feltételeznünk róluk), úgyhogy ezek nem is lehetnek komcsik. Milyen kézenfekvő. :) Meg még szerencsétlen, súlytalan Thürmerrel próbálod mosdatni őket, teljes agyhalál. Figyi fütyi, bármilyen meglepő is, az nem egy magasztos eszme volt ám, nem kellettek hozzá igazi hívek, tök jól keserítette az életünket egy évszázadon át akkor is, ha a politikai vezetés épp csak eljátszotta, hogy mennyire imád kommunista lenni. De azért annak ellenére, hogy nem voltak ezek elvhűek, a jelentések, meg a cenzúra azért legalább csak működött, nem? Vagy az is a Thürmer volt? Vagy voltak mások is, de az nem gond, attól még azok nem is voltak kommancsok? Vagy hogy? :)

0dzsud0 2024.01.18. 23:10:20

@Gery87: "Dehogy tudsz érvelni, attól még hogy ezt leírod még nem lesz igaz..."

Jó, hát azt többször láttam, hogy hiába írom, nem érted meg. Még a szájbarágott, végletekig leegyszerűsített alapgondolatokat sem. Innen nézve tehát tényleg érhető, hogy neked az jön le, hogy én nem tudtam érvelni, tökre nem róvom fel, boldogok a lelki szegények, meg minden. :)

0dzsud0 2024.01.18. 23:13:18

@Gery87: "Ha nem jól kategorizálsz be"

Szubjektív. Az én szemszögemből hibátlanul kategorizáltalak be, ez független attól, hogy te vitatod, fentebb olyat is írtál, hogy nem is vagy ellenzéki, aztán csak kiderült, hogy baromság. Innentől kezdve miért gondolnám, hogy bármi egyebet fel tudsz mérni? :))

0dzsud0 2024.01.18. 23:16:11

@Gery87: "Ha évek óta jársz ide, akkor tudhatod hogy ki mit képvisel, tehát mégrosszabb a helyzet mint gondoltam, mert már évek alatt se sikerült értelmezni semmit:)"

Már hogyne sikerült volna, épp ezért is tudtam pontosan, hogy hogy érdemes viszonyulnom hozzád még mielőtt egy szót is váltottunk volna. :)

Megint ez a magadnak hízelgő, burkolt, büdös öndicséret... bármilyen meglepő is, nem úgy van, hogy aki elég okos, az egyetért veled. Igazából épp fordítva tűnik helytállónak. :D

0dzsud0 2024.01.18. 23:33:13

@alöksz róz: "és gondolom most semmi nyomát nem látod a gazdasági elkúrásnak és a hozzá kapcsolódó hazudozásnak."

Eleve rossz a kérdés/felvetés. Az ugyanis 2006-ban sem úgy volt ám, hogy a nép egyszercsak meglátta a nagy elqrást és hazudozást, hanem az történt, hogy erre nem szándékosan bár, de a fő elkövető kifejezetten felhívta a figyelmüket. Hogy helyes legyen a párhuzam, rá kellene mutatnod, hogy most a Fidesz kapcsán hol történt ilyen. De nem mintha egyébként megalapozott lenne a párhuzam, most tényszerűen nincs gazdasági értelemben vett elqrás, akkor meg tényszerűen volt. Aki ezt vitatja, annak sajnos halvány fogalma sincs a gazdaságról.

"és véletlenül sincs nácizás vagy zsidóseggnyalás. vagy mondjuk a cigány pereputty pénzzel kitömésének se látni semmi nyomát."

Hát baszki, ha van is olyan, ami még mindig gáz, azért az nagyon nem mindegy, hogy anno már egy Magyar Gárdának kellett alakulnia, annyira tűrhetetlen volt a helyzet, a Fidesz óta meg valahogy nem lopni járnak egész nap a cigányok, hanem dolgozni vagy közmunkára. Náculni sem kellett a sikerhez, a Jobbik oszlott is fel a picsába. Ugyancsak: aki ezeket a folyamatokat nem érzékeli, annak sajnos fogalma sincs. Szerintem a zsidók is elég jól ki lettek játszva, hiszen egy ideje már vannak a Fidesznek házi zsidói is (Köves Slomóék), így aztán amikor a Mazsihisz pampogna, mindig lehet mutogatni amazokra a kaftános emberkékre, hogy "dehát mi már adtunk a zsidóknak egy rakás pénzt", vagy "dehogy vagyunk mi antiszemiták, hát ugyanazt mondják kipás barátaink is, mint mi".

"vagy megalázóan ostoba és dilettáns külpolitikára se gondolsz az eredményeket látva."

Legyél szíves akkor konkrétumokat hozni, mégis milyen eredményeket látva kellene ma ezt látni? Ja hogy 2010 óta nem csak svédasztalos zabálás megy, hanem elkezdtük az érdekeinket is képviselni? Ja, hogy ezért már nem a gyarmati buksisimi jár, hanem belénkáll mindenki, akinek a saját érdekeink képviselete sérti az ő gazdasági érdekeit? Hát ez ilyen, ez egy remek indikátora annak, hogy dolgozik-e a Külügy. Ma egyértelműen igen a válasz. De amúgy a legjobb az benne, hogy nem csak hogy felemeljük a szavunkat magunkért, de néha még a megvalósítás is profi. Amikor Szijjártó időnként megsemmisült egy CNN-propagandistát a saját anyanyelvén, azt mindig öröm nézni. Hol voltak hasonlók 2010 előtt? Pedig ugyanúgy imádta volna a nép.

0dzsud0 2024.01.18. 23:38:00

@alöksz róz: "most pont úgy viselkedtek, mint a ballib keménymag"

Ne hisztizz már, a blogföldének mindig is a szórakozás volt az értelme. :)

alöksz róz 2024.01.18. 23:39:12

@0dzsud0: ha nincs, nincs. én nem kezdelek el győzködni.

majd kipukkan a buborékod egyszer.
bár nem biztos, dékásból is van többszázezer.

alöksz róz 2024.01.18. 23:39:48

@0dzsud0: nem teszik a haonlóság, mi? :D

0dzsud0 2024.01.18. 23:51:20

@alöksz róz: Amúgy tényleg szórakoztató látni, hogy egyszerűen felfoghatatlan számotokra, hogy valakinek őszintén szimpatikus legyen a Fidesz kormányzása. Szerintetek törnie kellene magát, hogy keressen valamit, ami nem tetszik neki, de mi okból is tegye ezt? Hogy az ellenzékiek elismerően bólinthassanak rá? :D Miért vágyna erre? Miért érdekelne egy fideszest, hogy az ellenzékiek még azt is meg akarják szabni, hogy hogy kell jó fideszesnek lenni?[1] Vagy azt kellene megmutatnia nektek, hogy mennyire objektív? Ugyancsak: miért vágyna erre? Eleve nem is próbálta magát máshogy beállítani (a színlelt objektivitás inkább a ballibek játéka).

[1] Megvannak azok a videók az önjelölt párkapcsolati szakértő csajoktól, akik nőként szeretnének tanácsokat adni a férfiaknak csajozásból? Mintha a halat kérdeznéd, hogy hogy kell horgászni. A fideszesek se nagyon szorulnak ellenzéki tanácsokra, elvégre ők vannak a győztes oldalon.

0dzsud0 2024.01.18. 23:58:24

@alöksz róz: "ha nincs, nincs. én nem kezdelek el győzködni."

Azért ez is jó volt. Konkrétumokat kérsz tőlem (már előre azt feltételezve, hogy biztosan nem tudnék, vagy nem mernék írni), majd amikor megkapod, részedről már hasonlóra nem számíthatok, megy a terelés, "dehátafideszisugyanaz"-ozás, kihátrálás. Nekem mindegy.

Buboréka azoknak van, akik nem ismerik a valóságot. Én nagyjából a '21-es békemenetet figyelve láttam meg először a '22-es kétharmadot is, az összes idióta azt nyomta habzó szájjal, hogy a Fidesznek leginkább befellegzett, de ha mégsem, akkor legalább kétharmaduk már biztosan nem lesz. Nekik van buborékuk leginkább , nem nekem.

0dzsud0 2024.01.19. 00:03:08

@alöksz róz: Tökre nem zavar, ha így látod, de azért a fejedben lévő képet még hadd ne fogadjam el tényként! :) Látok elég DK-st egyébként, és azért elég mélyen kellene, hogy legyen az önbizalmam, hogy meg tudj győzni és én is olyannak lássam magam, mint ami ott a megszokott szint. De a próbálkozást azért értékelem. :D

alöksz róz 2024.01.19. 00:15:00

@0dzsud0: "Amúgy tényleg szórakoztató látni, hogy egyszerűen felfoghatatlan számotokra, hogy valakinek őszintén szimpatikus legyen a Fidesz kormányzása." - dehogy felfoghatatlan.
tisztában vagyok vele, hogy tök őszintén tapsol és vik-tor vik-toroz a sok szektás a fidesz-gyűlésen.

"Szerintetek törnie kellene magát, hogy keressen valamit, ami nem tetszik neki, de mi okból is tegye ezt? Hogy az ellenzékiek elismerően bólinthassanak rá?" - ezt a gerivel beszéld meg, én egy szót se szóltam ilyesmiről. de elhiszem hogy könnyebb ezzel szembeszállnod...
arra voltam kíváncsi, hogy az elvárásaidat hogy egyezteted össze a valósággal.
hát pont úgy, ahogy a többi szektás, nincs ebben semmi meglepetés.

alöksz róz 2024.01.19. 00:21:07

@0dzsud0: ezt elsietted :-)
ezt a fórumos viselkedésre írtam, az meg tény.
ugyanúgy kondába verődve, a másikat lemarva, egymás faszát szopkodva, alákérdezgetve, nem neki címezve róla beszélve stb. folytassam?

má még csak az hiányzik, hogy ti körlevet is küldjetek egymásnak összeröffenteni a kondát, mint ahogy azok :D

0dzsud0 2024.01.19. 00:24:09

@alöksz róz: "dehogy felfoghatatlan.
tisztában vagyok vele, hogy tök őszintén tapsol és vik-tor vik-toroz a sok szektás a fidesz-gyűlésen."

Igen, ezt én azzal egy kategóriának vettem, csak elmulasztottam tovább fejtegetni. Nyilván ez a két lehetőség van: vagy nem is tetszik neki valójában, csak azt hazudja (magának is), vagy szektás, tapsikoló idióta narancsbirka. Nekem tényleg mindegy srácok, pontosan így épül a következő kétharmad.

"ezt a gerivel beszéld meg, én egy szót se szóltam ilyesmiről. de elhiszem hogy könnyebb ezzel szembeszállnod..."

Pardon, ez valóban csak Geri volt.

"arra voltam kíváncsi, hogy az elvárásaidat hogy egyezteted össze a valósággal.
hát pont úgy, ahogy a többi szektás, nincs ebben semmi meglepetés."

Hát nem tudom. Azért a fentebbi reakcióid arra a válaszomra, hogy szerintem miben volt problémás 2010 előtt a magyar kormányzás, azok az én szemszögemből nem annyira engem tesznek érvek nélküli szektássá. Egyelőre úgy tűnik, hogy én nagyon is össze tudom egyeztetni az elvárásaimat a valósággal, nálad meg valahogy hirtelen elakadt a dolog, amint konkrétumokat kellett volna írni. Persze értem, sokkal egyszerűbb volt az addigi "kérdező" szerep, mindenki csak számonkérni szeret, nem számot adni. :)

0dzsud0 2024.01.19. 00:28:59

@alöksz róz: "ezt a fórumos viselkedésre írtam, az meg tény.
ugyanúgy kondába verődve, a másikat lemarva, egymás faszát szopkodva, alákérdezgetve, nem neki címezve róla beszélve stb. folytassam?"

Ha eggyel fentebb olyan szépen ki tudtad kérni magadnak, hogy véletlenül összemostalak Gerivel, akkor talán te se tulajdoníts nekem olyat, amit meg én nem tettem! Az, hogy röviden válaszoltam annak, aki engem megszólított (azonos oldalról), az szerintem nem az a kategória, amiről írsz. De mellesleg én a mocsokban meghempergést sem arra értettem, hogy itt az ellenzékiek miatt van mocsok, az alatt csak azt értem, hogy a blog.hu-n kommentelést valahol alantas szórakozásnak érzem. :)

alöksz róz 2024.01.19. 00:40:53

@0dzsud0: ott volt a három konkrét példa.
azt írtad, de nincs, de nincs, de nincs. (oké, a második az ki hogy látja.)
akkor mit vársz még?
hozzak linket az inflációról vagy az ipari termelés visszaeséséről? az államadósságról? a haveroknak szórt csilliárdokról?
vagy arról, hogy baszta el orbán az uniós pénzeket amikor kiment ultizni brüsszelbe és hagyta bepalizni magát?
vagy fogjam meg a kezed és vigyelek ki debrecenbe vagy pestre az utcára megmutatni mennyi migri van?
vagy mi a fasz? nem értem.

alöksz róz 2024.01.19. 00:49:58

@0dzsud0: "Az, hogy röviden válaszoltam annak, aki engem megszólított" - csak az a nem mindegy, hogy mit. oké, nem is úgy értetted, legyen így.

alöksz róz 2024.01.19. 01:19:43

@alöksz róz: vagy hogy hány cégbe zsarolták be magukat, gyűjtsem ki a cégjegyzékből hány cégben lett új tulajdonos és mennyinek a neve véletlenül mészáros? vagy mennyinek a neve cigányos?

vagy menjek csináljak videókat a kamuberuházásokról, mint a szerencsétlen hadházy? lyukas zokniba? :D

lehet ezt kéne amúgy. de nekem elég volt amit láttam a saját szememmel.

0dzsud0 2024.01.19. 01:22:06

@alöksz róz: "hozzak linket az inflációról"

Nem kell, köszi! Én is meg tudtam nézni, hogy a V4-ben most épp nálunk lett a legalacsonyabb. De oké, ne játsszuk a hülyét, értem, mire gondolsz. Csak az az abszurd, hogy te ezt tényleg gazdasági elqrásnak látod, pedig még mindig a közelében sincs a dolog a 2010 előttinek, arról nem is beszélve, hogy mit sikerült produkálni 2012-2019 között, én már csak emiatt megértem, hogy miért szavaz annyi ember a Fideszre, és miért nem veszítik el egykönnyen a támogatottságot még a mostani nehéz időkben sem.

Az államadósságról mondjuk épp nem értem, mi a fenét akarsz hozni, nagyon remélem, hogy nem az összehasonlításra alkalmatlan nominális értéket, mert az kibaszottul dilettáns lenne, annyi erővel már a forintárfolyammal is jöhetnél. Itt is nagyon erős volt ugyanis a kontraszt, a Fidesz 54%-on hagyta 2002-ben, a szocik 82%-ig vitték fel, majd ismét a Fidesz nyomta le 2020-ra 70% alá. Nehéz lesz ebből azt kihozni, hogy úgy általában ők csinálják rosszul, de figyelek! :D

Az ipar volt az egyetlen tényleg valid érved, az tényleg nem lett szép. A haveroknak átjátszott csilliárdok teljesen érthető, hogy miért nem érik el a választók ingerküszöbét. Egyrészt mindenki abból indul ki, hogy ez egy adottság, a politikus lopni fog; másrészt nem beszélünk róla eleget, de szerintem sokan érzékelik azt is, hogy nagyon nem mindegy, hogy a szoci kifizetőhelyre (Strabag pl.), megy a pénz, vagy országon belül marad (Mészáros és társai). Ki a fene akarná Orbánék helyett e tekintetben is a kihívóit választani? Tök logikus, józan ésszel felfogható preferenciák.

"mennyi migri van?"

Ez megint egy akkora ballib fail, hogy tőled komolyan mondom, hogy nem is vártam. Értem ugyanis a szánalmas próbálkozást, de a valóságban mindenki érti, hogy a 2015-ös no-fingerprint Alik tömege rohadtul nem ugyanaz, mint akiket egy tényleges háború elől menekülve be kell fogadnunk, vagy akiket kifejezetten mi hívunk ide. Sosem az volt ugyanis a választói igény sem, hogy itt idegen egyáltalán ne legyen, az volt a baj, hogy olyan tömegeket akartak ránk erőltetni, akikből csakis kárunk származhatott volna. Ezt mégis mennyire kell hülyének lenni, hogy valaki ne fogja fel?

0dzsud0 2024.01.19. 01:29:55

@alöksz róz: "csak az a nem mindegy, hogy mit"

Mert bazmeg mit? :D Tényleg járok ide évek óta, és tényleg megvan, hogy ki kicsoda. Tartalmilag én ennél sokkal többet szerintem nem írtam, a szó szerint semmin vagy fennakadva.

0dzsud0 2024.01.19. 01:36:52

@alöksz róz: "lehet ezt kéne amúgy"

Te figyelj, az nem úgy megy ám, hogy ahol a Fideszre szavaznak, oda nincs bekötve az internet, ez csak egy ballib legenda. :) Azt is jól tudják az egész országban, hogy ki az a Mészáros, és ennek ELLENÉRE szavaznak a Fideszre. A korrupciót ismerik a népek, az eddig is meg volt nekik mutatva abban a mélységben, amit hajlandó megismerni egy, a politikával nem napi szinten foglalkozó ember is. Ha eredményt akartok, inkább azt célszerű megvilágítani, hogy miért nem akar senki az összefogdosott ellenzékre voksolni a fentieket látva sem. Tudom, ez már nehezebb téma, meg nem is annyira hízelgő az ellenzék számára sem, és hát amúgy is ki akar szembenézni az igazsággal, dehát máskülönben továbbra is marad a szopóroller.

alöksz róz 2024.01.19. 01:58:21

@0dzsud0: "Ha eredményt akartok, inkább azt célszerű megvilágítani, hogy miért nem akar senki az összefogdosott ellenzékre voksolni a fentieket látva sem." - papám, kik? :D
ha én eredményt akarnék, akkor nem egy párszázas-ezres olvasottságú blogon kezdenék világmegváltásba.
és pont leszarom az ellenzék ilyen kínjait, nem is értem, minek jössz nekem ezzel.

alöksz róz 2024.01.19. 01:59:10

@0dzsud0: győzködd csak magad, egy darabig tán még el is hiszed. majd folytatjuk.

0dzsud0 2024.01.19. 04:23:08

@alöksz róz: Hja értem. Hát akkor nincs is itt semmi probléma. :)

0dzsud0 2024.01.19. 04:25:33

@alöksz róz: Már megint meglepődtél, hogy nálam vannak kettőnk közül igazán konkrétumok. Nem győzködöm én se magamat, se mást, ez már megint gyenge kiszálló részedről, de te tudod.

Gery87 2024.01.19. 12:33:59

@0dzsud0:

Mert mint mondtam, itt is mindenki az "ellenzék" alatt 99%-ban a ballibeket érti, az meg nem vagyok. (ha megkérdezel egy MHM-t hogy ellenzéki e, azt fogja mondani kapásból hogy nem).
De kukacokodj hülyeségeken.
Az meg hogy ik az elveim hát én udom jobban nem te:)

Gery87 2024.01.19. 12:37:03

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Csak aránytalanul!
A közmédiában pl 100% kormánypárti dominancia van.
A vidéki lapok fideszé...
A rádió a fideszé.
A TV talán fele-fele...nem tudom nem nézem már régóta.

Minél idősebb és tanulatlanabb valaki annál inkább csak a fidesz propaganda jut el hozzá.

A net az egyedüli ahol bárki bármit....ezt nem tudják korlátozni.

Gery87 2024.01.19. 12:38:41

@0dzsud0:

"Amúgy az erkölccsel meg a tisztességgel talán akkor tessék előhozakodni, amikor a te elvbarátaid kezében van a lehetőség változtatni."

Elvbarátaim sose voltak hatalmon:)
Már megint te kérsz számon, mikor értetlen vagy mint a rossebb.

Gery87 2024.01.19. 12:39:58

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Milyen értelemben?
Az idősebb korosztály 2% nézne közTV-t?
Hülyeség.

Gery87 2024.01.19. 12:41:59

@0dzsud0:

Figyi nyomi, nem azt mondtam hogy nem voltak hatalmon meg nem tették azt amit, pusztán annyit mondtam nem volt ezek elvhű komcsik és igen, ha nem hiszel a kommunista eszmékben akkor nem vagy az!

Ma meg "komcsizni" a jelen ellenzéket, totál agyhalál.

Gery87 2024.01.19. 12:42:21

@0dzsud0:

Az alapgondolataid is sokszor tévesek.

Gery87 2024.01.19. 12:44:39

@0dzsud0:

Magyarul, kb olyan vagy mint a Deák Tomika csak enyhébb kiadásban:)
Az is olvas , csak mivel nem tetszik neki amit lát, így azt se látja ami nem fájna...

Gery87 2024.01.19. 12:51:47

@0dzsud0:

"Szerintetek törnie kellene magát, hogy keressen valamit, ami nem tetszik neki, de mi okból is tegye ezt? Hogy az ellenzékiek elismerően bólinthassanak rá? :D"

Nem, ennek belülről kell fakadnia, a normális ember tudja hogy nem mind arany ami fénylik, nem kell mindent elhinni...
És hát a választónak aki egy országnak választ kormányt vagy magának ellenzéket, mind a maga mind a választott pártja érdekében jó ha foglalkoztatja mi lehetne más vagy jobb...
Hogy ebben a tököm nem érthető vagy mi ebben a rossz?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.01.19. 13:23:25

@Gery87:

Az összes csatorna arányában.

RTL + TV2 = 80 %

Mindenki más a maradék 20-on osztozik. S az állami csatorna mindig hátul van.

Egyetlen esetben van komoly názettsége az állami tv-knek: ha meccset közvetítenek.

Gery87 2024.01.19. 13:41:27

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

A TV2 elve nerednyik...a híradója meg nézhetetlen:)

A közTV-nél is arra gondoltam ami politika és közélet, az rtl meg tv2 celebe szarjait nem érdemes idehozni.
A hírműsorok, politikai tartalmak arányát érdemes nézni.
És az se mindegy milyen korosztály.

ZorróAszter 2024.01.19. 19:17:01

@0dzsud0:

"Hogy helyes legyen a párhuzam, rá kellene mutatnod, hogy most a Fidesz kapcsán hol történt ilyen. De nem mintha egyébként megalapozott lenne a párhuzam, most tényszerűen nincs gazdasági értelemben vett elqrás, akkor meg tényszerűen volt. Aki ezt vitatja, annak sajnos halvány fogalma sincs a gazdaságról."

Orbán eddig kb. 40 milliárd eurót kapott az EU-tól.

Ez nyolcszorosa annak, mint amit Ausztria Marshall-segélyként kapott, és majdnem annyi, mint 1990-ben a teljes állami vagyon értéke volt.

Hol látszik ez Magyarországon?

Ha nincs nyomor Magyarországon, miért manipulálják a statisztikákat, miért nem közöl létminimum számításokat a KSH 2015 óta?

Gyurcsánnyal azért mondatták el az öszödi beszédet, hogy buktassa meg magát, hogy a magyar nép ne részesüljön ebből a pénzből.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása