magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A nőre kezet emelés liberális paradoxona

Furcsa dolog a modern liberalizmus: egymásnak ellentmondó dolgokat kell egyszerre állítani.

Hiszen egy részről azt kell hangoztatni, hogy a nők és férfiak között egyenlőség van, bármi megkülönböztetés elavult fasizmus. Sőt - fokozott verzióban - a nem eleve egy társadalmi konstrukció, legalább 72 van belőle, így eleve nem lehet csak nőről és férfiről beszélni.

Ezzel párhuzamosan meg szörnyülködni kell, ha férfi nőt ver... Dehát miért? Nincs egyenlőség? Meg eleve, megkérdezték Győrffyt férfi identitása van-e? Mert ha nem, akkor ez a külső alapján tett fasiszta előítélet!

Itt bújik elő a valóság: valójában még a legvadabb liberális se gondolja komolyan amit mond. A legfeketeövesebb libbant is tudja a lelke mélyén, hogy csak 2 nem van, látszik ki férfi és ki nő, minden más marhaság, s hogy nők fokozott védelme társadalmi érték (aminek egyetlen oka pedig az, hogy csak a nők tudnak szülni, s ők képesek a legjobban gyereket nevelni, így létfontosságú védelmük a közösség szempontjából).

Szóval felháborodni azon, hogy férfi ver nőt önleleplező vallomás. Igaz hívő liberális nem háborodna fel ilyesmin.

Győrffy Balázs egyébként a hibát ott követte el, hogy Budapesten vert nőt. Párizsban kellett volna, ott aranyérmet kapott volna ezért.

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr7918472519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasútihíd 2024.08.27. 06:45:10

nyilvánvaló hogy győrfit megrontotta a liberalizmus szelleme és azért vágta pofán a némbert. ami persze csúnya dolog de nem meglepő hogy ilyesmihez vezet a gonosz liberalizmus.

Gelimtrtrddddd 2024.08.27. 08:20:31

ogy nők fokozott védelme társadalmi érték (aminek egyetlen oka pedig az, hogy csak a nők tudnak szülni, s ők képesek a legjobban gyereket neveln
----------------------------------
Előbb a hangok!
1. Érték egy libcsi, sklavenaufstandi hang, stak er és ár stuma van.
2.A fokoz hangot dúrgerni, z-s verb, objektumos.
3.Az ok hangot dúrgerni, ma már halandzsa. Az ok az indogermán euk-tól ered, ettől, ucit, okász, unk. Úgy Grund magyarul raku.
4. Nem tud, hanem ernya naknama, vagy duad. A képes egy libernyák hang, ide magyarul azt mondjuk, hogy ernya.
5. Nem szül, ősmagyarul kibírong, ahogy nem gyerek, hanem ona barna.
6. A nevel hang ma már libcsi, így mondjuk, hogy tenkni vagy tenyészteni, a te-ten stumától.

7.Rakuja: anak ernyák ona barnot kibírongani és tenkni, tenyészteni.

8. Sajnos ez egy bullshit libernyákizmus. Ez egy sklavenaufstandi felfogás. A társadalom egy libcsi műhang, ahogy rejálisan is libcsizmus, ezt a hangot dúrgerni kell, ahogy a jevevényhang közösséget is.

Az ana partikel, a nő és az anya bírva van, baruja van, úgy ontológiai és raktai nő, ha nem van bírva, gyámja, baruja nem van, úgy nem nő, ahogy ha nem szűz vagy egyéb, úgy göndör. A biológiai nő és az ontológiai és raktai nő, ana partikel nem egy, attól, hogy az ontológiai és raktai nő biológai nő, de nem az összes biológai nő ontológiai és raktai nő, ők a göndörök, a lotyók, szahajhák, rébák, ribancok. Ma, a libernyákizmus idején ontológiai és raktai nők nem vannak, stak göndörök, ezekre áll a sakndináv szokásrakta rakványja: úton erővel durrantani és meredejteni, ölni.

A te perspektívás sklavenaufstandi, hogy stak két nem van! A biológiai nem elsőbbségje sklavenaufstani eredmény, attól, hogy eredetileg ontológiai és raktai ahogy biológiai nő volt, de a biológiai nőtől van végovenni a nőartáját, vagyis ontológiailag és raktailag erővel durrantani és meredejteni, vagy levágni a stiklóját, böszmáját, a mellét, az orrát.

És igen, az ősi erdán volt Wertje a nőnek, de ez ontológiai és raktai, ahogy magasabb volt a nő ölésjénél a Wehrgeld, de stak az ontológiai és raktai nőnél, ha mondjuk félrebasztott, úgy már nem volt ontológiai és raktai nő, úgy a raktár stak azt regytaja, racionálisan beszéltaja, hogy az úton erővel durrantani és ölni regelta.

A persektívád libernyák, skalvenaufstandi újra, attól, hogy a libcsi közzösséget, ahogy a társadlamat bírongod fel, stakhogy ez már libcsi diktatúra. Ma totál antandásan, máshogy van az egész, ahogy az ősidőnél, attól, hogy az ősidőnél nem volt libernyák párválasztás, vagy a rejku regytaja, hogy ki kivel baszon, racionálisan beszéltaja, vagy a stalád, stak úgy nem, ha valaki egy lotyót loszott, lovatot, lopott máshonnan. Ma libernyák párválasztás van, a primitív ezt nem akceptálja. A libernyák társadalmat és a libernyák lliberáliát, ahogy libernyák párválasztás véded itt, de a kettő már libcsizmus.

Vagyis egyrészt van egy bírásviszony, ahol baru bírja barmát, a nőt, itt dolga nem van a libernyák államnak, dolga nem van a libernyák utilitarizmusnak, ahogy anno nem volt libernyák párválasztás se, úgy másrészt ena rejku stak rejtaja(ad) a nőt, ő mondtaja meg, hogy ki kivel basszon, stak az illiberalizmust védtaja, utána már egy bírásviszony volt. Ma totál máshogy van, antandatétesen, libernyákul az egész.

Gelimtrtrddddd 2024.08.27. 08:21:57

@vasútihíd: vágta pofán a némbert.
-------------
Olyan hang, hogy némber nem van, egy hímnemű vagy neutrumos hangot nem van átrakni nőnemre, stak ha bér-t mondunk, ahogy embér a bér-től.

Gelimtrtrddddd 2024.08.27. 08:30:35

legvadabb liberális se gondolja komolyan amit mond. A legfeketeövesebb libbant is tudja a lelke mélyén, hogy csak 2 nem van,
--------------
1. Rakand ernyesztán, ahogy regya.
2.Nem fekete, hanem dohonkela. Nem tud, hanem rak. A lélek egy kretény-libcsi hang, nem mély, hanem dohopa.

3. Én illiberális vagyem, úgy 72 nem van! Van a lotyó, a szahajha, a ribanc, az orrmetszett, a stiklóvágott, a böszma-, mellszakantott,a stupasz(skalpolt).

2 nem az libcsi! Sklavenaufstandi! Nem biológiai nem van, hanem ontológiai és raktai!

Ha mondjuk egy biológiai nő abortuszt tesz, úgy saját magaját stunkja, attól, hogy a bér, a fötus, az anya részje, úgy a nőarta részje, a nőszabás. Ha így valaki saját nőartáját stunka(csonk), úgy nem nő, nem nő ontológiailag és raktailag, állna rája a rakvány: úton erővel durrantani és ölni.

Raktailag a fötus a nő részje, úgy a germán szokásraktánál, ha valaki fötus, bér rúg ki, úgy az anya Wehrgeldjének részje. Ez a rakvány annak a rakványnak a ranakeredvája, hogy a nőarta részje a fötus.

Ha egy biológiai nő abortuszt tesz, úgy ontológiailag se(vantoleg) nő. Így az abortuszt tevő egy új nem! Mondjuk stiklómetszettnek!

Gelimtrtrddddd 2024.08.27. 08:35:59

Birca egy libcsi! A társadalom és a közösség hangot dúrgerni! Stakhogy ezek modern libcsi hangok, ahogy rejálisan is libcsik! A libcsi, ahogy Birca két libcsizmust véd: utilitarizmus, a sklavenaufstandi utilitarizmust, ahogy a libernyák párválasztást!

Totális Sklavenaufstand! Előbb itt van ez a libernyák társadalom, ez ide dúrongja magaját, erre idejen ez a biológiai nem, és ez is! Nonszensz!

ez a nevem senki 2024.08.27. 09:23:13

el
őre

a zasszony vervejó

a zúr sertés részegen

Gelimtrtrddddd 2024.08.27. 09:30:12

@ez a nevem senki: a zasszony vervejó
-------------------------

Az asszony egy libernyák hang, dúrgerni!

Sokáig én is úgy véltem, hogy Machiavelli ezt mondja, hogyha azt mondja: a nő olyan, ahogy fortuna, ahová üsd, ahogy meleg. Rakjuk, hogy meleg, mál, de ha már nem meleg, úgy murva, merev, vagyis merevvé, murvává kell verni.

A meleg egy germán hang: mal-mel-mul-mál stumától ered.

_Neville 2024.08.27. 11:32:07

Kivéve ha az olimpián magát nőnek identifikáló genetikailag férfi ver nőt, akkor kifejezetten üdvös :)

vergyula 2024.08.27. 11:58:24

@_Neville: Jelentős különbség, hogy a boxolók eleve verekedni mentek oda, hivatalosan.
Persze ezt a kérdést azért rendezni kéne valahogy.

Az jutott eszembe, hogy dolgoztam olyan munkahelyen, ahová az 50kg testsúly alatti jelentkezőket nem vették fel. És ez egy gyenge példa, legtöbbjüknek csak jól be kellett volna reggeliznie.

jónévez 2024.08.27. 16:35:06

@vergyula:
Ezt én is így láttam: eleve verekedni mentek oda.
Sőt(!), a magyar boxolónő mondta ki: neki mindegy, majd jól megveri. És igaza volt (megha végül ő is lett megverve), ott a boxolni tudas a fontos. Persze, nem vagyok bokszoló, nem is vonz, de (szerintem) egy pofozkodós sportnál pont az a lényeg, hogy nemtől független. Az győz, aki ügyesebben pofozkod.

jónévez 2024.08.27. 17:11:04

Hüm.
Bár semmit nem tudunk valójában erről, és úgy olvasom, ő maga sem:
telex.hu/belfold/2024/08/23/gyorffy-balazs-kepviselo-lemondas-reszegseg-eroszak
attól az meg sokat mond:
A húlye fideszes lemond, szégyelli, bánja, stb.
A véletlensenkimondottpárti erőszakos majom bezzeg nemhogy nem mond le a részegségében elkövettett nőalázás és a rápirító elleni erősuak alkkalmazása után, hanem szinte büszke ellenzékiségként, europeerként mutatkozik, akit csak a kormány bánt.
Vannak úgy majmok, akik vállalják a következményeket.
És vannak úgy majmok, hogy gyáva majmok.

jónévez 2024.08.27. 17:12:59

@jónévez:
(Nem. Egyik majmot sem vedem.
Csak a gyávábbat jobban, sokkal jobban megvetem)

gigabursch 2024.08.27. 22:39:29

Konteó:
Győrffy így tudott tiplizni a hatalomból.
Ehhez kellett egy nőci, aki adja az arcát ehhez...

erol 2024.08.27. 22:46:06

Szerintem nincs itt semmi ellentmondás, a liberális elvek szerint az sincs rendben, ha férfi férfit ver, tehát ebből a szempontból tök mindegy, hogy ki az áldozat, a lényeg: senki ne verjen senkit, én ebben semmi gonosz összeesküvést nem látok.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.08.28. 09:28:04

@jónévez: ez a korunkban szomorú, hogy külön ki kell ezt írd. Egészséges embernek egyértelmű volt azonnal, mi a gondolat lényege.

Tapi2021 2024.08.28. 12:11:42

@erol: A verbális és lelki erőszakot persze lehet fullban nyomni. (Lásd a Puzsér esetét nem rég. Csak a pofon bűn, ha a verbálisan bántalmazottnál elszakad a cérna. Máris ő a főbűnös, az igazi bántalmazó az áldozat.)
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása