magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Hűvös gágogás

Ismét egy fanatikus ballib blog, mely nem tűr ellenvéleményt.

Századszorra se értették meg a ballibek, hogy a kereszténydemokrácia NEM egy vallás, s nem a kereszténység politikai platformja.

A kereszténydemokrácia egy jobbközép liberális-konzervatív POLITIKAI irányzat, nem vallás. Aki szerint képes akár beszennyezni - de akár dicsőíteni is - a kereszténységet, az idióta.

A cikk további elismétli a mai liberális közbeszéd egyik kötelező hazugságát, hogy az Iszlám Államnak semmi köze az iszlámhoz. Már megírtam, ez hazugság, az Iszlám Állam hűen követi az iszlám tanításokat.

huvosbutasag.png

A cikk direkt hamis információkat is terjeszt, azt mondja: "a külföldön kötött egynemű házasságokat megtiltani nemzetközi jogi és diplomáciai bonyodalmakhoz vezet" – teljesen téves. Mindez semmilyen bonyodalomhoz nem vezet. Tessék megnézni egy alapfokú nemzetközi magánjogI tankönyvet: a nemzetközi magánjog egyik alaptétele, hogy minden állam fenntartja a jogot, hogy az értékrendjével ellenkező idegen jogi tényeket semmisnek tekinti. Pl. a többnejűséget se ismeri el a magyar jog, pedig van ország, ahol ez legális. A többnejű vagy az egynemű házasság a magyar jog számára semmis.

Címkék: ballib demagógia
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3811924661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2016.11.03. 18:39:54

Mi az h "liberális-konzervatív",

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.11.03. 18:56:10

@Sexual Harassment Panda:

A liberalizmus nacionalista verziója. Ez a liberalizmuson BELÜLI konzervatívizmus, másképp konzervatív liberalizmus esetleg nemzeti liberalizmus.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása